1.
Descrición da actividade.
2.
Características básicas de empresa:
3.
¿Cómo è o mercado dese negocio nesta zona?
É abundante, sobre todo nas zonas donde
aiga turismo. As persoas que normalemnte abundan alí é a xente nova, pero pode
ir xente de máis idade.
4.
Tipos e características dos clientes:
Abunda a xente nova, que só buscan un sitio
para pasalo ben e relacionarse e coñecer a xente. As persoas deben ser
tranquilas e non barulleiras coa outra xente, e con bo trato aos que traballan
alí, xa que eles tamén recibirán bo trato.
5.
Empresas competidoras
Os bares e os pubs teñen moitas empresas competidoras, xa que este tipo
de locales están moi desenrolados no mercado. Para facerse coñecer, para que
seas distinto de outros locais, tes que facer algo non habitual, pero que non
perdas ganancia, se non que a ganes porque facendo eventos podes gañar máis
gancia da inesperada, xa que a xente lle vai chamar a atención e vai entrar ao
lacal para saber de que trata o tema do evento.
6.
Características dos proveedores
Os proveedores, teñen que ser fiables e que traballen ben, xa que canta
máis gañanza teñas ti no teu local máis teñen eles para o seu traballo, xa que
os clientes beben as consumucións, ti cada vez teslle que coller máis productos
aos proveedores. O prezo tes que ser razoable, xa que se é moi caro e non che
da gañanza non é bo coller o seu producto.
7.
Situación actual e perspectivas de futuro de ese
sector:
a.
Ameazas.
b.
Oportunidades.
c.
Puntos fortes.
d.
Puntos fables.
8.
Márketing:
a.
¿Qué productos podes ofrecer aos teus clientes?
No meu local pódese ofrecer todo tipo de bebidas, sen alcohol ou con el,
pero para consumilo tes que ser maior de idade. Tamén terás música de todo
tipo. Será un lugar de pásalo ben cos teus compañeiros.
b.
Aspectos de ter en contra para os prezos.
A empresa darase a coñecer pois por exemplo creando páxinas web sobre os
eventos que van a acontecer alí, poñendo diversos carteles en outro locais
próximos e afastados.
9.
Instalacións:
a.
¿Qué instalación e maquinaria van supoñer os
maiores gastos?
As neveras ou os congenadores.
10. Gastos anuais da actividade.
10. Gastos anuais da actividade.
11. Previsións de ingresos anuais.
12.Resultado bruto da explotación.
13. Financiamento.
14. ¿Qué formación deben ter os teus empregados?
O graduador e polo menos o curso de hostelería.
15.
¿Onde podes conseguir axudas para este negocio?
A Xunta, o Concello e a Diputación
16.
¿En que centro educativo poderías formarte para
esa profesión?
Na universidade de Santiago, sacando o PCPI
No hay comentarios:
Publicar un comentario